Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Postup vyzvedávání léků pro lidi v karanténě

Vzhledem k aktuální epidemiologické situace, která svou závažností převyšuje jarní vlnu epidemie covid-19, vnímáme potřebu pacientů umístěných v karanténě vyzvednout léky na předpis v lékárně. Česká lékárnická komora zpracovala přehledný manuál, který ukazuje všem pacientům bez možnosti vycházet ze svých domovů postup, jak jim může být poskytnuta kompletní lékárenská péče včetně zajištění potřebných léků. Lékárny totiž díky svým přijatým opatřením fungují i v druhé vlně epidemie prakticky bez omezení.  

Především díky Vaší pečlivosti a zodpovědnému chování fungují lékárny také v druhé vlně epidemie prakticky bez omezení. Lékárníci, i díky opatření, která v lékárnách pečlivě dodržujeme, patří mezi zdravotníky s nejmenší nemocností covid-19, v práci se nakazilo pouze 10 našich kolegů či kolegyň.

Věříme, že i podzimní vlnu pandemie se nám společnými silami podaří opět dostat pod kontrolu. Děkujeme Vám všem za Váš příkladný přístup a opatření, která jste ve svých lékárnách zavedli a dodržujete je.

Přejeme Vám pevné zdraví a mnoho sil do následujících měsíců.

Mgr. Aleš Krebs, Ph.D., prezident ČLnK
PharmDr. Martin Kopecký, Ph.D., viceprezident ČLnK
Mgr. Michaela Bažantová, tisková mluvčí ČLnK