Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Vánoce 2018 v Žatčanech

Úvodní stránka > Farnost > Farní fotogalerie > 2018 > Vánoce 2018 v Žatčanech >

Na obecních stránkách si můžete prohlédnout snímky a poslechnout krásné vánoční písně zpívané Začanskými mužáky a žatčanskou farní scholou pod vedením Vladimíry Sedláčkové o letošních vánočních svátcích v kostele Nejsvětější Trojice v Žatčanech. 

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby na Štědrý večer 24. prosince 2018, na Boží Hod vánoční 25. prosince 2018 a o svátku svatého Štěpána 26. prosince 2018 v žatčanském kostele Nejsvětější Trojice.


angel 2  vánoční písně "Gloria in excelsis" a "Ježíšek maličký" hrané a zpívané žatčanskou farní scholou o Štědrém večeru v pondělí 24. prosince 2018 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:

 

angel 3 vánoční písně "Poslyšte s radostí", "Pochválen buď Ježíš Kristus" a "Přišlo jsi k nám, Jezulátko" zpívané žatčanskou farní scholou na Boží Hod vánoční v úterý 25. prosince 2018 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


angel 5 vánočních písní "Pastuškové, vstávéte", "Pochválen buď Ježíš Kristus", "Dež já pudo", "Vstaňte bratři" a "Den přeslavný" zpívaných Začanskými mužáky o svátku svatého Štěpána ve středu  26. prosince 2018 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


S dalšími písněmi místní farní scholy se můžete seznámit na obecních stránkách v hlavní nabídce pod záložkou Farnost / Farní schola.