Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Informace IDS JMK

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Uběhl týden a zase tu pro Vás máme přehled změn v dopravě.

Protože je krásné počasí a začínají cestovat větší skupiny výletníků, přinášíme Vám informace, jak nás o Vaší výpravě informovat, abychom v rámci možností mohli posílit dopravu.

Změn a výluk není na příští týden v regionu velké množství. V Brně je jich o něco více - např. víkendová výluka na Rosického náměstí týkající se tramvají 3, 10 a N92. K tomu se mění trasy a ruší ojedinělé zastávky na několika linkách. I ve Vyškově dojde k drobným změnám v trasách několika spojů linek 741 a 744. V Žabčicích se staví podchod pod tratí a proto se změní jízdní řád linky 520. V příloze najdete další změny, v případě vlaků i pro další období.

A i dnes přinášíme nabídku zaměstnání na KORDIS JMK - do pátku platí nabídka na pracovníka/ci kontaktního centra a do pondělka na referentku/ka personalistiky.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 13/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný víkend!