Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Informace České národní banky

Česká národní banka vydává dne 8. února 2023 k 30. výročí České národní banky příležitostnou bankovku 1 000 Kč s přítiskem. V této souvislosti přijala ČNB opatření nejen v zájmu hladké distribuce těchto bankovek veřejnosti, ale i v zájmu zachování standardních služeb klientům, jimž vede účet.

Všechna pracoviště ČNB budou mít od 8. února do cca 17. února 2023 vždy minimálně jednu přepážkovou pokladnu vyhrazenou pouze pro výměnu příležitostných bankovek. Další pokladna/pokladny bude/budou určena/určeny pro všechny ostatní hotovostní operace pro klienty ČNB s tím, že v případě volné kapacity mohou využít i tuto pokladnu/tyto pokladny pro distribuci bankovek 1 000 Kč s přítiskem veřejnosti.

Jsme si vědomi toho, že od 8. února 2023 vrcholí výplatní období a proto doporučujeme kontaktovat příslušnou pobočku/odbor provozní a dohodnout si poskytnutí služby v ČNB na určitý den a čas, abyste byli rychle odbaveni. Jinak si Vás dovolujeme požádat, abyste v období 8. – 17. února 2023 omezili návštěvu ČNB, je-li to možné, a v případě:

  • bezhotovostních transakcí využívali ABO-K internetové bankovnictví,
  • hotovostních transakcí (včetně valutových) se před 8. únorem předzásobili.

Pokud v neodkladných záležitostech budete potřebovat navštívit klientskou přepážku a realizovat hotovostní nebo bezhotovostní operaci, doporučujeme domluvit se předem na schůzce se svým správcem účtu e-mailem nebo telefonicky. E-mail pro hotovostní operace je pokladnyBR@cnb.cz.

Děkujeme za Vaše pochopení a za případně způsobené komplikace se Vám předem omlouváme.

S pozdravem

Ing. Lubomír Gerák, MBA , ředitel pobočky
Bc. Eva Dvořáčková,  vedoucí referátu platebních služeb