Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Mimořádné opatření MZ ČR platné od 24. 9. 2020

Ministerstvo zdravotnictví ČR vydalo nová mimořádná opatření, která nabyly účinnosti 24. září 2020 - omezení hromadných akcí, omezení stravovacích a ubytovacích zařízení apod.

HZS JmK předává k dispozici:

  • ZDE mimořádná opatření vydaná Ministerstvem zdravotnictví, která nabyly účinnosti 24. září 2020 (omezení hromadných akcí, omezení stravovacích a ubytovacích zařízení).
  • ZDE mimořádná opatření vydaná Krajskou hygienickou stanicí Jihomoravského kraje se sídlem v Brně, která nabudou účinnosti 23. září 2020 (zákaz osobní přítomnosti studentů na výuce při studiu na vysoké škole, zákaz pohybu a pobytu všech fyzických osob bez ochranných prostředků dýchacích cest na akcích konaných ve venkovních prostorech s účastí přesahující ve stejný čas 100 osob). Dále HZS JmK předává k dispozici doporučení pro zdravotnická zařízení a sociální služby. Tato doporučení Krajská hygienická stanice doporučuje přijmout neprodleně (zákaz návštěv).
  • ZDE mimořádná opatření vydaná Ministerstvem zdravotnictví, která nabudou účinnosti 18. září 2020 od 18h (opatření ke sdělování výsledků už od 17. září 2020).