Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Zájezd na divadelní představení do Boleradic

Úvodní stránka > Kulturní kalendář > Zájezd na divadelní představení do Boleradic >
Datum konání akce:19.05.2012
 
Pořadatel akce:KSV OZ Žatčany

Oznamujeme všem účastníkům zájezdu na divadlo do Boleradic, že další představení se koná v sobotu 19. května 2012. Odjezd autobusu v 18:30 hodin z návsi.

sobota 19.5.2012 v 19:30 hodin - dvojprogram:

ROBIN HAWDON: ÚŽASNÁ SVATBA

Divadelní studio AMADIS Brno

Úžasná svatba - situační komedie ze svatebního apartmá. Svatební den. Po rozlučkovém večírku se svobodou se nastávající ženich probudí ve svatebním apartmá vedle krásné, leč úplně neznámé dívky. Pátrá v paměti, co se asi dělo minulou noc, když v tom se k pokoji blíží jeho budoucí žena... Úžasná situační komedie současného britského dramatika, která rozesmává hlediště po celém světě.

Fiona Bettanini a Diego Ruiz: BEZ PŘEDSUDKŮ

Divadelní studio AMADIS Brno

Dojemná a zároveň mírně lechtivá italská komedie o přátelství, zvědavosti, vztazích, tajemstvích ... a hlavně o nás všech – lidech jako takových. Co se stane, když spolu musí v laciném motelu na dálnici takřka osudovou náhodou neplánovaně přespat šéf se sekretářkou, kteří jsou navíc dlouholetí přátelé? Oba mají doma své partnery, kterým chtějí být naprosto věrní – nebo alespoň do míry, kterou jim umožní jejich italský temperament. Právě tady nastává okamžik, kdy se budou muset uchýlit ke skutečně drastickým řešením.

Více informací naleznete na http://www.boleradice-divadlo.cz