Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Kino Měnín

 
Indiana Jones a Království křišťálové lebky
Pátek 2. ledna, 20.00. Vstupné 46 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Legendární dobrodruh od minulého dílu zestárl o devatenáct let, děj se tedy přenesl do roku 1957, kdy naplno zuří studená válka. Ruské komando se chce zmocnit křišťálové lebky a s její pomocí získat novou „myšlenkovou zbraň“, jež by Sovětskému svazu umožnila ovládnout myšlení všech lidí... Širokoúhlý akční dobrodružný film USA. České titulky.123 minuty.
 
Nestyda
Pátek 9. ledna, 20.00. Vstupné 46 a 49 Kč. Přístupný od 15 let.
Televizní moderátor počasí Oskar (Jiří Macháček) opustí manželku Zuzanu, protože mu po letech soužití začal vadit – kromě jiného – její výrazný nos. Začíná si užívat nevázaného života, jenže brzy dostane i výpověď z práce... Širokoúhlá komedie Jana Hřebejka na motivy několika povídek
z bestselleru Michala Viewegha Povídky o manželství a o sexu. 88 minut.
 
Mamma Mia!
Pátek 16. ledna, 20.00. Vstupné 46 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Sophie žije s matkou Donnou (Meryl Streepová) na malebném řeckém ostrově Kalokairi. Dívka se má vdávat a tajně pozve na svatbu tři muže, o nichž se dočetla v matčině deníku. Doufá, že přijde na to, který z nich je jejím otcem... Atmosféru filmu utváří písničky skupiny ABBA. Širokoúhlý muzikál v koprodukci USA a Velké Británie. České titulky. 109 minut.
 
Anglické jahody
Pátek 23. ledna, 20.00. Vstupné 46 a 49 Kč. Přístupný od 12 let.
Děj snímku se odehrává 21. srpna 1968. Čerstvý maturant Tomáš Sinek má osudného dne ráno odjet do Anglie, oficiálně jako brigádník na sběr jahod. Ve skutečnosti však hodlá emigrovat. Jenže vlak vůbec nevyjede... Psychologický snímek v česko-slovensko-ukrajinské koprodukci.
114 minut.
 
Malé oslavy
Pátek 30. ledna, 20.00. Vstupné 46 a 49 Kč. Přístupný od 12 let.
Osmatřicetileté Magdě (Anna Šišková) se zhroutí sen otevřít si vlastní kadeřnictví. Její přítelkyně, vitální Zora, se ji marně snaží probudit z letargie, sama má však problémy s přítelem. Magdina pubertální dcera Agáta se přidává k partě cynických výtržníků. Na konci se však zdá, že všechny tři ženy překonají své krize... Česko-slovenský komorní psychologický snímek odehrávající se
v současné Bratislavě. 94 minuty.
 
 
 
V ÚNORU UVEDEME:
 
6.    2.  Nadine  /  13. 2.  Hlídač č. 47  /  20. 2.  Kozí příběh  –  Pověsti staré Prahy
27. 2.  Děti noci
 
 
Pokladna kina: tel. 724 910 784