Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

V pátek v Telnici vyšetření na protilátky IgG Covid-19

V Y Š E T Ř E N Í   N A   P R O T I L Á T K Y   I g G   C O V I D - 1 9

Sportovní hala Telnice│ Pátek 12. března 2021 │ 12:00 – 17:00 hod.

Ve spolupráci s brněnskou klinickou laboratoří společnosti MEDILA spol. s r.o. připravujeme dobrovolné vyšetření občanů na stav protilátek IgG COVID-19 pro 150 zájemců z Telnice a z nejbližšího okolí. Toto vyšetření není hrazeno zdravotními pojišťovnami. Pokud máte zájem zjistit vlastní hodnotu protilátek ve svém těle, neváhejte využít této jedinečné možnosti a na telefonu Obecního úřadu Telnice (tel.: 544 224 410) si do středy 10. března 2021 (Po 8-18, Út 8-12, St 8-18) rezervujte konkrétní čas pro odběr žilní krve. Speciální cena tohoto vyšetření činí 400 korun/osobu. Výsledky vyšetření vám budou důvěrně sděleny během úterý 16. března 2021.

Detekce umožňuje nepřímý průkaz infekce Covid-19. Jejich hladina protilátek a dynamika je výrazně ovlivněna vztahem mezi patogenem a hostitelem a v současné době je znalost těchto parametrů podložena malým počtem studií. K vzestupu hladin protilátek nad detekční mez dochází obvykle do 2. týdne po nástupu klinických příznaků (10 – 18 dní).

• V případě pozitivního výsledku IgG protilátek je doporučeno provést i přímý průkaz infekce metodou PCR pro vyloučení (potvrzení) probíhající infekce virem SARS-Cov-2, v případě, že nevíte, zda jste onemocnění prodělali.
• Pacienti, kteří byli pozitivně testovaní na přítomnost viru SARS-Cov-2 a prodělali onemocnění Covid-19 budou mít pravděpodobně v séru přítomny IgG protilátky.
• U osob s mírným nebo asymptomatickým průběhem onemocnění Covid-19 je nutné počítat s pozdějším nástupem pozitivity tvorby protilátek eventuálně se selháním testu (negativní hodnoty protilátek).