Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Informace IDS JMK

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Český hydrometeorologický ústav hlásí na Velikonoce extrémně krásné a teplé počasí. To je signál k tomu, abyste namazali řetězy na kolech a naplánovali aspoň jeden kondiční cyklovýlet po našem krásném kraji. IDS JMK je na cyklisty a turisty připraven! Již na Velký pátek vyjíždí v 9:33 posilový spoj jednotky Moravia R13 z Brna do Břeclavi bez nutnosti rezervace pro kola. Krásně se s ním vyráží na rozkvetlou Pálavu. Navazují na něj v Šakvicích a Podivíně autobusy směr Dolní Věstonice a Mikulov. Nejezděte plným vlakem R13 v 8:36. Jeďte o hodinu později a vyspěte se! Provoz je zahájen i na všech cyklobusech. Dobřé se dá dostat napři. i do okolí Nedvědice spěšným vlakem Pernštejn. Informace jsou v příloze.

A nyní nějaké drobnější změny a výluky. Nastudujte si, jak to během Velikonoc pojede. Pozor, již zítra jsou prázdniny. Mnozí se těší na posun času, který nás čeká ze soboty na neděli. Budeme mít večer delší dobu světlo. Upozorňujeme na týdenní výluku (od soboty) na lince S82 mezi Znojmem a Retzem (a Zellendorfem). Pozor na časy odjezdů náhradních autobusů. Od úterý až do konce prázdnin počítejte se změnou tras v oblasti Dukovany - Slavětice. Brno se rovněž nenechá zahanbit a od úterý připravilo dvě drobnější výluky - posun zastávky na konečné v Kníničkách a na linkách 67 a 68 na ulici Domažlické. Několik dalších drobností pak ještě najdete v příloze.

A v úplném závěru Informailu přidáváme ještě pozvánku partnera našeho slevového programu Národního divadla v Brně, které Vás zve na 8. dubna na hudbu oscarových filmů a české klasiky.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 11/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný víkend!