Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Program Kina Měnín na ŘÍJEN

Šarlatán

Ondřej Trojan v dramatu režisérky Agnieszky Holland

Pátek 2. října, 20.00. Vstupné 90 Kč. Vhodný od 12 let. 118 minut.

Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně osobností politického i kulturního života. Jeho mimořádné schopnosti však byly vykoupeny bojem s vlastními démony. ČR / Polsko / Irsko / SR 2020. České znění.

Ženská pomsta

Česká komedie

Pátek 9. října, 20.00. Vstupné 80 Kč. Vhodný od 12 let. 88 minut.

Na skupinové psychoterapii se setkají tři ženy zralého věku. Liší se sice profesí i povahově, ale mají stejný problém. Řeší nevěru manželů, kterým obětovaly desítky let společného života. Ženy se rozhodnou, že lepší než drahé sezení u psychoterapeuta bude pomsta, se kterou si vzájemně pomůžou. Pro své nevěrné manžely připraví skutečné peklo na zemi. ČR 2020.

Dominika na cestě Japonskem

CESTOVÁNÍ

Středa 14. října, 19.00. Vstupné v předprodeji 170 Kč, na místě 200 Kč.

Nebude to o chrámech a japonských zahradách, ale o lidech, přátelství i pokrytectví. 9 531 kilometrů, 7 měsíců a 4 dny, 8 ostrovů, 1 motorka. Cestovatelská přednáška.

Princezna zakletá v čase

Česká pohádka DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ

Pátek 16. října, 18.00. Vstupné 70 Kč. Mládeži přístupný. 115 minut.

Princeznu Ellenu od narození provází hrozba mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě princezna nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit. ČR 2020.

Štěstí je krásná věc

Česká situační komedie

Pátek 23. října, 20.00. Vstupné 80 Kč. Mládeži přístupný. 99 minut.

Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy, kam se podívá. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket, pohádková výhra 176 milionů korun má dvojici otevřít dveře do velkého světa neomezených možností. Nakonec však zjistí, že největší výhrou v životě je láska… ČR 2019.

Křupaví mazlíčci

Animovaná dobrodružná komedie DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ

Pátek 30. října, 18.00. Vstupné 70 Kč. Mládeži přístupný. 105 minut.

Co byste dělali, kdybyste dostali krabici sušenek ve tvaru zvířátek, které mají kouzelnou moc proměnit vás v jakékoli zvíře? Owen Huntigton žije pouze prací a nemá čas na rodinu. Vše se však změní, když zdědí cirkus po svém strýčkovi... USA / Španělsko 2017. Český dabing.


Předprodej vstupenek: www.smsticket.cz
Vstupenky lze zakoupit také na pokladně kina. Pokladna je otevřena v době promítání vždy hodinu před začátkem. 
Rezervace vstupenek na telefonním čísle a e-mailu již není možná.
INFO: 733 737 867