Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Nabídka Divadelního spolku Slavkov u Brna

Divadelní spolek Slavkov u Brna zasílá nabídku her pro divadelní sezónu  2019/2020. Pokud by Vás nabídka zaujala, ozvěte se prosím na emailovou adresu stojarova@fss.muni.czVěra Stojarová, telefonní číslo 608 810 581. Divadelní spolek Slavkov u Brna vznikl na počátku roku 2001 soubor pod názvem Farní divadlo Simsala Bim a navázal tak na divadelní tradici, která ve Slavkově u Brna sahá do poloviny 19. století. V současnosti čítá spolek okolo 40 členů. Podrobnější seznámení s naším divadelním spolkem najdete na našem webu http://www.divadloslavkov.cz/, popř. na našem profilu na Facebooku.

Hrátky s čertem - Dnes již slavná a osvědčená pohádková divadelní hra Jana Drdy, je v podání slavkovského souboru inscenována klasicky, vhodná jak pro rodiče tak jejich ratolesti. Martin Kabát, který se vrací z vojny, se potkává s loupežníkem, poustevníkem, bojuje s pekelnými mocnostmi a v tomto boji má jenom svoji čest a dvě zdravé ruce. A jeho odměna ? Fajfka tabáku a na krku prostořeká Káča. Cena za představení  5 000 Kč+ poplatky DILIA, popř. dle domluvy. Premiéra říjen 2019.

Tango demente – komedie nejen o životě a stárnutí.  Sólo pro naše čtyři excelentní herečky od autora Nenada Djapice. Cena za představení 4 000 Kč.

Doba kamenná – komedie Pavla Němce z doby kamenné je důkazem, že lidi se za dlouhou dobu, která nás dělí od doby lovců mamutů, vůbec nezměnili. Jedná se o obraz dnešního života, byť se odehrává v nejdávnější minulosti. Premiéra září 2018 ve Slavkově u Brna. Cena za představení 5 000 Kč + poplatky DILIA, popř. dle domluvy.

Všechny lásky světa – hudební představení. Průřez nejslavnějšími divadelními hrami všech dob v podání Divadelního spolku Slavkov u Brna doprovázeného Lubošem Javůrkem z Bokomary. Premiéra 21.dubna 2018 ve Slavkově u Brna. Cena za představení 9 000 Kč, http://www.slavkov.cz/events/vsechny-lasky-sveta/.