Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Pozvánka na 11. žatčanský cyklovýlet - podzim 2023

Před námi je podzim a s tím spojený burčák a víno, tak hurá vyrazit na podzimní cyklovýlet pro veřejnost. Dobrovolný spolek cyklistů zve zájemce na 11. Žatčanský cyklovýlet.

Kdy: V sobotu dne 16. 9. 2023

V kolik: Sraz v 10,00 hod. u Hospody u Severů

Kam: Šakvice - Penzion Na Fűrlhaple + Vinařství Minařík Na dvorku

Km celkem: cca 70 km.

Trasa: většinou po cyklostezkách a obslužných komunikacích – bude upřesněna podle počasí před odjezdem.

Určeno: pro zdatné i méně zdatné cyklisty, kteří bez obtíží zvládnou délku trasy a udrží mírné tempo s ostatními cyklisty

Návrat: cca v 18,00 hod

Občerstvení: Každý buď individuálně s sebou nebo je možné objednat dopředu obědy na místě v Penzionu na určenou hodinu – pro rychlou obsluhu větší skupiny cyklistů je výběr ze dvou jídel – jednotná polévka a buď hovězí guláš s knedlíkem/pečivem nebo kuřecí řízečky s opékaným bramborem a ostatní dle denní nabídky. K tomu potřebuji znát nejpozději do 14.9.2023 počet zájemců o jednotlivá jídla – poslat sms na 731616410. Po jídle se přesuneme do nedalekého Vinařství k ochutnávce vín a burčáku.

V případě velmi špatného počasí nebo „nějakého opatření“ se akce ruší a o dalším budou dány informace cestou jako tato pozvánka. Pro zájemce připomínám termín plánovaného jarního cyklovýletu – 18.5.2024 – trasa bude stanovena nejpozději měsíc před termínem výletu.

 

Na jarní 11. Žatčanský cyklovýlet jsou všichni zájemci srdečně zváni!

V Žatčanech 18.8.2023

Za Dobrovolný spolek cyklistů
JUDr. Milan Bedroš