Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

V létě se u nás opět uskuteční festival OPEN SUN FEST

Populární české a slovenské kapely různých stylů nebudou chybět na druhém ročníku dvoudenního hudebního festivalu OPEN SUN FEST ve dnech 29. – 30. července 2011 v Žatčanech. Na festivalu vystoupí následující kapely:

MIG 21

Pátek 16. 7. 2010

Cestou necestou,  polem nepolem přijede kapela MIG 21 na OPEN SUN FEST! Česká hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček, Pavel Hrdlička, Jan Hladík, Tomáš Polák a Tomáš Kurfirst na svých koncertech klade důraz kromě videoprojekcí také na scénografii. Debutové album kapely Snadné je žít vyšlo v roce 2001. Následovaly desky Udělalo se nám jasno, Pop Pop Pop a Best of z roku 2007.

 

NO NAME

Sobota 17. 7. 2010

No Name je šestičlenná slovenská pop-rocková skupina založená 26. srpna 1996 v Košicích. Zakládajícími členy byli Viliam Gutray a trojice bratrů Timkových - Igor, Roman a Ivan. Opravdový průlom přišel až v roce 2000 s albem Počkám si na zázrak a to především díky písním „Ty a Tvoja sestra“ a „Žily“. Následovaly úspěšné desky Oslávme si život, Slová do tmy a Čím to je.

 

KULTURNÍ ÚDERKA

Pátek 16. 7. 2010

Skupina Kulturní úderka se pohybuje na české scéně od poloviny 90. let a nejedná se o žádné nováčky! Svědčí o tom účast na renomovaných, českých festivalech. Toto trio vynikajících instrumentalistů se pohybuje na pomezí blues, rocku a funky a jejich vystoupení překypují spontánní energií a výrazným bluesovým feelingem. 

 

CITRON

Sobota 17. 7. 2010

Špička české hard rockové a metalové scény 80. let. Od svého vzniku v roce 1981 natočila 10 alb a mnoho singlů. Od roku 1984 se stala nejslavnější českou rockovou kapelou, která bourala sály, naplňovala k prasknutí sportovní haly a stadiony. Kapela svou živelností a dravostí převálcovala ve své době poklidnou českou kulturu.  

 

ZELENÁ PÁRA

Pátek 16. 7. 2010

Kapela vznikla v Brně v roce 1993. Vystřídala několik složení s vlastním i převzatým repertoárem, který je tvořen asi osmdesáti převzatými skladbami, hranými výhradně živě, od kapel jako jsou: Pink Floyd, Beatles, Dire Straits, Lenny Kravitz a další. 

 

POZDNÍ SBĚR

Sobota 17. 7. 2010

Kapela produkující rockovou kytarovou muziku s bluesovými základy, tak trošku zavánějící jižanskými vlivy, stejně jako vlivy ryze místními. Texty jsou významnou součástí produkce a skupině na nich opravdu záleží. Repertoár je pro účely koncertování či produkce nosičů ryze vlastní. 

 

BIG BEN

Pátek 16. 7. 2010

Známá kapela z Třebíče, která hraje svůj repertoár ve stylu "Beatles". Členem kapely je oblíbený moderátor Milan Noha.  

 

ALFA RYTMUS

Pátek 16. 7. 2010

Rocková kapela Alfa rytmus vás vtáhne do pohody festivalu vlastní tvorbou. 

 

PALBA BAND

Sobota 17. 7. 2010

Bigbít a rock vám bude na Open Sun festu hrát kapela mladých nadšených hudebníků z okolí Žatčan!  

 

GATE OF SORROW

Pátek 16. 7. 2010

Atmosférický doom death metal s ženským operním sopránem. V roce 2009 kapela vydala CD s názvem ENTER THROUGH THE GATE, které sklízí kladné ohlasy posluchačů i kritiků z celého světa. Skladby z tohoto alba se drží na předních příčkách metalových hitparád nejen u nás, ale i ve Velké Británii, Kanadě a USA.  

 

DOPROVODNÝ PROGRAM

Kromě vystoupení populárních kapel se můžete také těšit na představení Divadla Líšeň nebo mušketýrská vystoupení MAGNA MORAVIA.

Pro nejmenší návštěvníky budou připraveny skákací hrady, trampolíny, představení Michala Nesvadby, ukázky modelářů ...  

 

VSTUPNÉ

Víkendové 400.- Kč (v předprodeji 300.- Kč)

Jednodenní 250.- Kč

Vstupenky zasíláme na dobírku. Objednávky e-mailem na info@sunfest.cz.

Děti do 130 cm mají vstup zdarma! V ceně vstupného je zahrnut vstup na veškeré atrakce pro děti v areálu festivalu.

Bližší informace naleznete na www.sunfest.cz