Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Vánoce 2019 v Žatčanech

Úvodní stránka > Farnost > Farní fotogalerie > 2019 > Vánoce 2019 v Žatčanech >

Na obecních stránkách si můžete prohlédnout snímky a poslechnout krásné vánoční písně zpívané žatčanskou farní scholou pod vedením Vladimíry Sedláčkové a Začanskými mužáky o letošních vánočních svátcích v kostele Nejsvětější Trojice v Žatčanech. 

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby na Štědrý večer 24. prosince 2019,

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby na Boží Hod vánoční 25. prosince 2019,

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby o svátku svatého Štěpána 26. prosince 2019.


angel 3  vánoční písně "Štědrého dne o půlnoci", "Aj, co to nového" a "Pokoj, štěstí, zdraví" hrané a zpívané žatčanskou farní scholou o Štědrém večeru v úterý 24. prosince 2019 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:



angel 2 vánoční písně "Aj, růže rozvila se" a "Zpívejte Hospodinu" zpívané žatčanskou farní scholou na Boží Hod vánoční ve středuý 25. prosince 2019 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem, koncelebroval ThDr. Radek Mezulánik PhDr, Ph.D.:




angel 6 vánočních písní "Nad tem dumkem", "Nad tem dumkem", "Slyšte nyní", "Pastuškové, vstávejte", "Lele tamhle v Betlémě" a "Kmotr Bóček" hraných a zpívaných Začanskými mužáky o svátku svatého Štěpána ve čtvrtek 26. prosince 2019 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem v žatčanském kostele Nejsvětější Trojice:






angel 6 vánočních písní "Nad tem dumkem", "Ježíšek maličký", "Pastuškové, vstávejte", "Sem pospěšte ptáčátka", "Slyšte nyní" "Den přeslavné" hraných a zpívaných Začanskými mužáky a Újezdskou Rozmarýnou o svátku svatého Štěpána ve čtvrtek 26. prosince 2019 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem v újezdském kostele s. Petra a Pavla:






angel Část z vystoupení CM Šternovjan na Živém Betlému u kaple sv. Antonína Paduánského na Staré hoře v Újezdě u Brna ve čtvrtek 26. prosince 2019:


S dalšími písněmi místní farní scholy se můžete seznámit na obecních stránkách v hlavní nabídce pod záložkou Farnost / Farní schola.