Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Vánoce 2016 v Žatčanech

Úvodní stránka > Farnost > Farní fotogalerie > 2016 > Vánoce 2016 v Žatčanech >

Na obecních stránkách si můžete prohlédnout snímky a poslechnout krásné vánoční písně zpívané žatčanskými Mužáky a žatčanskou farní scholou pod vedením Vladimíry Sedláčkové o letošních vánočních svátcích v kostele Nejsvětější Trojice v Žatčanech.

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby o Štědrém dni 24. prosince 2016, na Boží Hod vánoční 25. prosince 2016, o svátku svatého Štěpána 26. prosince 2016, ze slavnosti Matky Boží, Panny Marie 1. ledna 2017 a ze svátku Křtu Páně 8. ledna 2017 v žatčanském kostele Nejsvětější Trojice.


3  vánoční písně "Vzhůru, bratři", "Gloria" a "Děťátku my prozpěvujme" hrané a zpívané žatčanskou farní scholou o Štědrém večeru v sobotu 24. prosince 2016 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


3 vánoční písně "Narodil se Vykupitel", "Vyšla hvězda" a "K Tvým jeslím, Pane" zpívané žatčanskou farní scholou na Boží Hod vánoční v neděli 25. prosince 2016 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem, koncelebroval ThDr. Radek Mezulánik PhDr, Ph.D.:


5 vánočních písní "Copak je to nového", "Ten vánoční čas", "Na nebesích hvězdička", "Co to znamenáa "Čas radosti, veselostizpívaných žatčanskými Mužáky o svátku svatého Štěpána v pondělí  26. prosince 2016  při  mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


2  vánoční písně "Dítě v chlévě ležía "Když na světě smutno bylo" hrané a zpívané žatčanskou farní scholou o slavnosti Matky Boží, Panny Marie v neděli 1. ledna 2017 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


Vánoční píseň "Hvězda zářila" zpívaná žatčanskou farní scholou v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech v neděli 8. ledna 2017 při mši svaté sloužené duchovním otcem P. Petrem Hoškem:


S dalšími písněmi místní farní scholy se můžete seznámit na obecních stránkách v hlavní nabídce pod záložkou Farnost / Farní schola.