Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Vánoce 2015 v Žatčanech

Úvodní stránka > Farnost > Farní fotogalerie > 2015 > Vánoce 2015 v Žatčanech >

Na obecních stránkách si můžete prohlédnout snímky a poslechnout krásné vánoční písně zpívané žatčanskými Mužáky a žatčanskou farní scholou pod vedením Vladimíry Sedláčkové o letošních vánočních svátcích v kostele Nejsvětější Trojice v Žatčanech.

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby o Štědrém dni 24. prosince 2015, na Boží Hod vánoční 25. prosince 2015 a o svátku svatého Štěpána 26. prosince 2015 v žatčanském kostele Nejsvětější Trojice.


2  vánoční písně "Vánoční ukolébavka" a "Zní nad Betlémem" hrané a zpívané žatčanskou farní scholou o Štědrém večeru ve čtvrtek 24. prosince 2015 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


2 vánoční písně "Pastýři stáda hlídali" a "Pastuškové, vstávéte" zpívané žatčanskou farní scholou na Boží Hod vánoční v pátek 25. prosince 2015 při mši svaté sloužené P. Jiřím Jenišem, koncelebroval ThDr. Radek Mezulánik PhDr, Ph.D.:


6 vánočních písní "Pastuškové vstávéte", "Na tém dumkem", "Vzácný pane hospodáři", "Pospěšme si s pastýři", "Pokoj, zdraví, požehnání" a "Den přeslavné" zpívaných žatčanskými Mužáky o svátku svatého Štěpána v sobotu  26. prosince 2015  při  mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


2 vánoční písně "Nad horama vyšla hvězda" a "Betlémská hvězda" zpívané žatčanskou farní scholou o svátku Svaté Rodiny v neděli 27. prosince 2015 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


S dalšími písněmi místní farní scholy se můžete seznámit na obecních stránkách v hlavní nabídce pod záložkou Farnost / Farní schola.