Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Vánoce 2014 v Žatčanech

Úvodní stránka > Farnost > Farní fotogalerie > 2014 > Vánoce 2014 v Žatčanech >

Na obecních stránkách si můžete prohlédnout snímky a poslechnout krásné vánoční písně zpívané žatčanskými Mužáky a žatčanskou farní scholou pod vedením Vladimíry Sedláčkové o letošních vánočních svátcích v kostele Nejsvětější Trojice v Žatčanech.

ZDE si můžete prohlédnout snímky z vánoční bohoslužby na Boží Hod vánoční ve čtvrtek 25. prosince 2014 v žatčanském kostele Nejsvětější Trojice, z kaple sv. Maří Magdalény i zvonů na kostelní věži, na které se bylo možné podívat v sobotu 27. 12. 2014 po představení Živého Betlému.


2 vánoční písně "Krásný sen" a "Z Betléma se ozývá" zpívané žatčanskou farní scholou na Boží Hod vánoční ve čtvrtek 25. prosince 2014 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem, koncelebroval ThDr. Radek Mezulánik PhDr, Ph.D.:


3  vánoční písně "Pochválen buď Ježíš Kristus", "Bratrové, k jesličkám pospíchejme" a "Vinšujem Vám štěstí zdraví" zpívané žatčanskými Mužáky o svátku svatého Štěpána v pátek  26. prosince 2014  při  mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


3 vánoční písně "Gloria", "Padá rosa studená" a "Při betlémské salaši" zpívané žatčanskou farní scholou o svátku Svaté Rodiny v neděli 28. prosince 2014 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


Vánoční píseň "Hvězda zářila" zpívaná žatčanskou farní scholou v neděli 11. ledna 2015 při mši svaté sloužené duchovním správcem P. Petrem Hoškem:


S dalšími písněmi místní farní scholy se můžete seznámit na obecních stránkách v hlavní nabídce pod záložkou Farnost / Farní schola.