Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

2011 Rámus

Úvodní stránka > Spolky a sdružení > Motobanda Vokuši > Články > 2011 Rámus >

4. 6. 2011 jsme uspořádali v pořadí 7. Motosraz. Vypadalo to, že nám počasí konečně bude přát a tak i přípravy probíhaly v daleko veselejším duchu. 

Ve 14. 00 hod. začala vyjížďka, které se zúčastnilo 94 motocyklů. Naplánovaná trasa – Telnice, Sokolnice, Prace, Zbýšov, Šaratice, Těšany, Nesvačilka, Žatčany – Dvůr, kde proběhla exhibice kaskadérů z Moravských Budějovic.

U Dvora se k motokoloně přidaly historické motocykly místních motorkářů. Za povšimnutí stál také automobilový veterán, který zrepasoval  p. Jan Křivý st.

 Ve 14. 00 hod. začal na place, jako tradičně, program pro děti. Vedle soutěží, se kterými nám pomohla Terezka Sýkorová a Hedvika Dokoupilová, si mohly také zaskákat na trampolíně a povozit se na čtyřkolkách. Neobvyklou atrakcí, zároveň však velmi žádanou, byla projížďka s panem Doubkem a jeho kobylkou Quiny. Za odměnu dostaly děti balónky a občerstvení, v podobě cukrovinek a ovocných pohárků. 

Odpoledne nám zpříjemnila country kapela Zimour, Johnny Casch- revival, PKT. Večer zahrála skupina  Robbie Williams – revival. Příjemným zakončením byla discotéka Luďka Růžičky, alias DJ Luigi.

K tomu, aby celá akce proběhla hladce, je zapotřebí hodně práce a úsilí. Začíná to sečením trávy a přípravou placu. Tohoto se, jako by samozřejmostí, vždy ujme p. Ivoš Ryba, kterému taky za to patří díky.Doprava všech rozměrných věcí je taky důležitá, díky p.Dušanu Mouchovi a Klempířům K+R bylo vše na svém místě včas.

 Děkujeme  panu starostovi a zastupitelstvu za jejich podporu.

  Děkujeme sponzorům:

 p. Jaroslavu Procházkovi a firmě Sýkora, za finanční podporu.

 P. Josefu Drdovi ze Sokolnic, za půjčení  chladírenského vozu.

 P. Milanu Šlapanskému z Újezda,  za práce na el.přípojce .

 P. J. Doubkovi a všem motorkářům i (ne)motorkářům, kteří se na akci podíleli.

Radka Procházková

Snímky si můžete postupně prohlédnout kliknutím na následující záložku, pod kterou jsou snímky uloženy na hlavní stránce:  Fotogalerie / Společenské akce / Žatčanskej rámus / Motosraz 2011

Foto Marcela Procházková


 

 
4.6.2011
4.6.2011