Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Nové písně žatčanské farní scholy

Na obecních stránkách si můžete poslechnout sedm nových písní žatčanské farní scholy, které schola zazpívala v kostele Nejsvětější Trojice v Žatčanech 26.5., 2.6. a 9.6.2019, mši svatou vždy sloužil místní duchovní správce P. Petr Hošek. 

1. píseň "Já rád Tě mámzpívaná žatčanskou farní scholou v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech v neděli 26. května 2019 při slavnostní mši svaté s prvním svatým přijímáním:

2. píseň "Žije ve mně Pán" zpívaná žatčanskou farní scholou v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech v neděli 26. května 2019 při slavnostní mši svaté s prvním svatým přijímáním::

3. píseň "Chválím Tebe" zpívaná žatčanskou farní scholou v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech v neděli 26. května 2019 při slavnostní mši svaté s prvním svatým přijímáním::

4. píseň "Jak dobré je" zpívaná žatčanskou farní scholou v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech v neděli 2. června 2019 při mši svaté se svátostí křtu:

5. píseň "Je krásné být Božím dítětem" zpívaná žatčanskou farní scholou v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech v neděli 2. června 2019 při mši svaté se svátostí křtu:

6. píseň "Přijď Duchu svatý" zpívaná žatčanskou farní scholou o slavnosti Seslání Ducha svatého v neděli 9. června 2019 v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech: 

7. píseň "Přijď, Pane náš" zpívaná žatčanskou farní scholou o slavnosti Seslání Ducha svatého v neděli 9. června 2019 v chrámu Nejsvětější Trojice v Žatčanech: 

S dalšími písněmi místní farní scholy se můžete seznámit na obecních stránkách v hlavní nabídce pod záložkou Farnost / Farní schola.