Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Informace IDS JMK

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

v tomto infomailu Vám přinášíme například informace o objednávání spojů na zavolání.

Co se týče změn v dopravě a výluk, pak od pondělí 13.5. začíná výluka na lince 313 v Malé Lhotě, v Brně-Ivanovicích bude od tohoto čtvrtka přibližně na měsíc omezen provoz na ulici Mácově. V Brně budou ve středu 8.5. nahrazeny tramvaje 4 mezi Mosteckou a Babickou autobusy. Od pátku do pondělka počítejte s uspíšením odjezdů vlaků S3 z Brna směr Tišnov. Ve čtvrtek 9.5. a pátek 10.5. vždy dopoledne počítejte s náhradou vlaků autobusy v úseku Břeclav - Novosedly (resp. Hrušovany nad Jevišovkou). Od pondělí do středy příští týden budou v dopolední době na lince S41 vlaky nahrazeny dvěma linkami autobusů. Od pondělí 13. 5. resp. úterý 14.5. pak ve Znojmě pokračují  velké výluky dalšími etapami. Přinášíme informace o změnách více zastávek. 

A pokud nevíte, kam na výlet, podívejte se na mapku, kam se s IDS JMK dá všude dojet anebo vyražte rovnou na rozhlednu do Kobylí.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 17/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!