Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Reportáž z Modelářského dne

V sobotu 29. žáří 2018 v odpoledních hodinách se konal na letišťátku místního modelářského klubu za řekou Cézavou již 10. MODELÁŘSKÝ DEN. Počasí sice bylo slunečné, ale nejen pilotům, ale i početnému množství diváků úplnou pohodu kazil chvílemi dosti silný studený severní vítr.

Tradičně byly k vidění nejen modely letadel, ale i praktické ukázky RC modelů lodiček a autíček, letové ukázky skvěle doplnil odborným komentářem předseda klubu MK Alka Zdeněk Sýkora.

Akci zpestřili několika vystoupeními členové brněnské skupiny World War II Circus 1:6, věnující se stavbě a ukázkám bojové techniky II. světové války.

Velký zájem byl také o možnost se posadit do skutečného letadla - větroně Standard Cirrus.

zdroj: www.mkalka.cz

enlightened Snímky z této akce místního modelářského klubu Alka si můžete prohlédnout ZDE nebo na domovských internetových stránkách klubu www.mkalka.cz

enlightened Několik dalších snímků si můžete prohlédnout také ZDE

enlightenedNa níže uvedených odkazech si můžete prohlédnout několik krátkých videozáznamů z Modelářského dne 29. 10. 2018:

video č. 1 - mladí modeláři ovládají na řece Cézavě RC modely lodí vlastnoručně vyrobených v modelářském kroužku MK Alka:

video č. 2 - brněnští modeláři předvádí své vojenské RC modely tanků a obrněných vozidel:

videa č. 3 až 7 - ukázkové lety modelů letadel místních i spřátelených modelářů: