Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Reportáž ze slavnostního otevření tenisového hřiště

V neděli 15. dubna 2018 starosta slavnostně zahájil provoz zrekonstruovaného tenisového hřiště a nově vybudovaného ninja-parku. Za krásného počasí se sešla hrstka občanů zahrát si první volejbalový turnaj na novém povrchu. Třetí místo obsadil tým Ti druzí, druhé místo obsadili Ti třetí, co měli být první, a první místo a pohár si odnesl tým Orla. Po dospělých si hřiště otestovaly i děti, které si zahrály přehazovanou.  Tímto také zveme všechny děti, které rády sportují a právě přehazovanou mají rády, na neděli 10. června 2018, kdy se odpoledne uskuteční dětský turnaj v přehazované a následovat bude dětský den se soutěžemi a skákacím hradem.

za Kulturní a sociální výbor ZO Žatčany Edita Bílá

Na následujících odkazech si můžete prohlédnout několik snímků z volejbalového turnaje „O pohár starosty“, který se uskutečnil při příležitosti slavnostního otevření tenisového hřiště a ninja-parku v neděli 15. dubna 2018 v Žatčanech:

enlightened 57 snímků z volejbalového turnaje a ze slavnostního otevření tenisového hřiště si můžete prohlédnout ZDE a dalších 75 snímků také ZDE