Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Pozvánka na Veletrh dotačních příležitostí

Rádi bychom Vás pozvali na Veletrh dotačních příležitostí, který se uskuteční již 5. dubna 2018 v prostorách Jihomoravského inovačního centra v Brně. Využijte výjimečné příležitosti v jeden čas a na jednom místě konzultovat své záměry či pouze načerpat aktuální informace o dotačních titulech nejžádanějších operačních programů a jiných zdrojů podpory v České republice.

Díky našim partnerům můžete konzultovat OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (API), Integrovaný regionální operační program (CRR), OP Zaměstnanost (MPSV), OP Životní prostředí (SFŽP), Program rozvoje venkova (SZIF), nástroje Aktivní politiky zaměstnanosti (ÚP) a projekty Fondu dalšího vzdělávání, programy Českomoravské záruční a rozvojové banky, programy agentur CzechInvest, CzechTrade a TA ČR, programy Jihomoravského kraje a Jihomoravského inovačního centra, Fond malých projektů Rakousko – Česká republika (RRA JM) a další.

Podrobnosti naleznete v pozvánce. Pro lepší orientaci a dopravu na místo konání můžete využít přiloženou mapku. Akce je pro všechny účastníky zdarma a bez předchozí registrace.  

Hana Radová
Regionální projektová manažerka
+420 296 342 442
Holandská 3, 639 00 Brno