Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Upozornění na další etapu uzavírky obce Moutnice

V termínu od 1. 6. 2018 do 31. 8. 2018 dochází k další etapě stavebních prací na komunikacích v Moutnicích. S tím souvisí i změna v organizaci autobusových jízdních řádů obsluhujících tuto obec.

Linka 612 se vrací do své téměř nevýlukové podoby, jen spoje z Boleradic do Sokolnic zajíždějící přes Jalovisko pojedou mezi zastávkami Moutnice, host. U Dolečků (přemístěná zastávka u nového kruhového objezdu) a Měnín, rozcestí odklonem přes Nesvačilku a Žatčany. Na odklonové trase obslouží pouze zastávku Moutnice, u fary. Přestupy na linku 109 jsou opět během celého dne zajištěny v obci Těšany.

Linka 109 pojede mezi zastávkami „Měnín, rozc.“ a Těšany obousměrně odklonem přes obce Žatčany a Nesvačilku. V obci Těšany pojede jednosměrně ve směru Klobouky u Brna spojovací ulicí po místní komunikaci na začátku Těšan doprava na silnici II/380 s obsluhou zastávky „Těšany, u váhy“. V obci Těšany zastaví jednosměrně ve směru Brno na náhradní dočasné zastávce „Těšany, u transformátoru“. Vybrané spoje pojedu přes obec Moutnice obousměrně odklonem přes Žatčany a Nesvačilku po zastávkách „Měnín, rozc.“ – „Moutnice, u fary“ – „Moutnice, host. u Dolečků“ (přemístěná zastávka u nového kruhového objezdu) a dále po standardní trase.

Výlukové jízdní řády pro tuto etapu výluky: linka 612  a linka 109. Všechny informace naleznete také na webu www.idsjmk.cz.

Děkujeme za pochopení.

Ing. Šuštiaková Jana
KORDIS JMK, a.s.