Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Upozornění na podvodnou sociální pracovnici

Ve středu 24. ledna 2018 se pokoušela podvodná sociální pracovnice dostat do rodinného domu telnické seniorky za účelem provedení sociální služby, přestože si ji seniorka neobjednala a žádnou službu nežádala. Seniorka však zachovala klidnou hlavu a vtíravou osobu do domu nepustila. Naopak jí sdělila, že pokud by taková služba měla být poskytnuta tímto způsobem, jistě by o tom věděl pan starosta. A chystala se tuto skutečnost oznámit obecnímu úřadu. V ten mžik se podvodnice otočila a utíkala k zaparkovanému vozidlu a se svým komplicem ujela pryč. Díky statečné seniorce, která okamžitě informovala obecní úřad, se nic vážného nakonec nepřihodilo a starosta obce obratem vše oznámil Policii ČR. Podle sdělení policistů však již zřejmě tato povedená dvojice stihla "úspěšně" ošálit někoho v nedalekých Těšanech.

Podezřelé osoby se pohybují v osobním autě tmavé barvy, falešná sociální pracovnice je ve věku zhruba 35 let, 170 cm vysoká, v delší prošívané černé bundě s výrazným bílým kulichem na hlavě.

Žádáme proto především starší občany, aby byli obezřetní při otevírání dveří svých domů a v případě podobného incidentu okamžitě volali buď Policii ČR (158) nebo obecní úřad (544 229 526, 724 186 304). Děkujeme za pochopení.