Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Místní mateřské centrum BUDULÍNEK

V mateřském centru Budulínek v žatčanské sokolovně se setkávají maminky s malými dětmi pravidelně každé úterý od 9:00 do 10:30 hodin. Schází se nás asi 6 až 8 maminek a stejný počet dětí, někteří členové dojíždí dokonce ze sousední Nesvačilky. Dětem jsou k dispozici hračky, skládačky, různé cvičební pomůcky, zejména je v oblibě trampolína. Vítanou hrou dětí je přenášení balónků, zalíbily se jim i aktivity s padákem (dětská psychomotorická pomůcka). Rádi si všichni zazpíváme a zatancujeme na známé dětské písničky a říkanky. Na jednom našem setkání si děti přinesly odrážedla a dětská autíčka a zasoutěžily si, kdo jezdí nejrychleji.

Prosinec byl pro děti bohatý na nadílky. Začátkem prosince donesl Mikuláš dětem perníčky a na našem posledním setkání v tomto roce k nám zavítal dokonce Ježíšek. Na tento den maminky napekly perníčky, nachystaly ovoce, oříšky a jiné dobroty. Děti se na konci tohoto setkání velmi radovaly nad rozsvíceným stromečkem a dárečky a pro nás maminky bylo jejich nadšení velkou odměnou.

Rádi bychom přivítali i nové členy, proto tímto zveme na další setkání všechny maminky (tatínky, babičky, dědečky ...), které mají malé děti, . 

Za MC Budulínek Lucie Rybová