Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Program rozvoje obce Žatčany na období 2016–2019

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016–2019

ZAPOJTE SE I VY

Obec Žatčany započala zpracování programu rozvoje obce, který na období následujících 4 let naplánuje rozvojovou činnosti obce.

Program rozvoje zachycuje hlavní problémy obce a stanoví způsob jejich řešení. Slaďuje představy různých skupin obyvatel a je klíčovým podkladem pro rozhodování zastupitelstva obce. Zvyšuje šance obce získat dotace.

O zpracování programu rozvoje obce rozhodlo zastupitelstvo obce na svém 3. zasedání 10. prosince 2014 a pověřilo Rozvojový výbor zpracováním podkladů a koordinací procesu tvorby.

Rozvojový výbor předkládá občanům k vyjádření analytickou část programu rozvoje. Dokument je elektronicky k dispozici na webu obce. V tištěné podobě je dostupný v předsíni obchodu u Březinů a na obecním úřadě. Nejdůležitější údaje jsou rovněž na obecní vývěsce.

Připomínky k analytické části lze sdělit:

  • osobně na setkání k rozvoji obce v neděli 8. 3. 2015, na obecním úřadě či některému ze zastupitelů,
  • písemně předat na obecním úřadě, nebo vepsat přímo do dokumentu v obchodě u Březinů,
  • nebo zaslat elektronicky buď na oficiální e-mail obce Žatčany obec@obeczatcany.cz, nebo přímo předsedovi Rozvojového výboru na janbinek@seznam.cz.

V průběhu května bude podobně zveřejněna k vyjádření návrhová část s plánem konkrétních činností. V období března až dubna proběhne rovněž dotazníkové šetření mezi občany, které prověří změny názorů od minulého šetření v roce 2011 a zejména předloží k vyjádření vybrané podněty ze setkání občanů a aktuální rozvojová témata diskutovaná zastupitelstvem obce.

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016–2019

enlightened S analytickou částí Programu rozvoje obce Žatčany se můžete seznámit ZDE (verze k 22. 2. 2015)