Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Pozvánka na FLORU OLOMOUC

Velmi rádi bychom Vás, Vaše blízké, přátelé i občany pozvali na letní etapu květinové výstavy s více než půlstoletou tradicí – Floru Olomouc 2014 (14. – 17. 8. 2014).
Hlavní expozici (v novém hlavním a krásném pavilonu A!) s trochu netradičním mottem: „Rozkvetlou pouští, pralesem a zahradou“ připravuje Unie botanických zahrad ČR, krásnými výpěstky letních květin, trvalkami, balkonovkami, bylinkami a ozdobnou zelení se představí přední čeští a moravští zahradníci, zahrádkáři, floristé, školkaři, perenáři – pěstitelé trvalek, i bylinkářů. 
Součástí letní Flory bude překrásná a voňavá novinka – tematická výstava „Vyznání růžím“.  Největším magnetem mezi stovkami pestrobarevných květin, i speciální kolekcí růží z rozária Památníku Lidice, bude určitě růže Abrakadabra, čerstvě vyšlechtěná německými pěstiteli. Kromě toho, že na zářící žíhanou růži čeká na letní Floře slavnostní křest, bude i v prodeji za výstavní cenu (na trhu v ČR se objeví až na jaře 2015).
Těšit se můžete i na velkou nabídku zahradnických trhů, prohlídky sbírkových skleníků, botanické zahrady s rozáriem, doprovodný zábavný program výstaviště i časopisu Receptář. Určitě se bude na co koukat i co nakupovat!
Možná by Vás mohlo zajímat, že stále platí  sleva na hromadné vstupné:  při objednávce od 20 kusů v termínu do 27. července je sleva 20 procent, (vstupné je 100 Kč, zlevněné 80 Kč (důchodci studenti), 30 Kč děti, 210 rodinná vstupenka) stačí zavolat k nám na 585 726 232, nebo napsat na mail: nadvorníkova@flora-ol.cz.  České dráhy  pro Vás připravily akci Vlak Plus Flora, tj. slevu na zpátečním jízdném pro návštěvníky Flory. Tyto a další informace najdete na našich  www.flora-ol.cz.

Zuzana Studená
marketing, propagace a PR
Výstaviště Flora Olomouc, a.s.
Wolkerova 37/17 | 771 11 Olomouc | Česká republika
Telefon: +420 585 726 219 | Mobil: +420 737 408 700