Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Nabídka CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM

Využijte léto k nastartování své kariéry
V létě nikdo práci neřeší, jsou přece prázdniny. Že začnete se sebou něco dělat až v září? Omyl! Okurková sezóna je tou nejlepší dobou, kterou můžete věnovat sami sobě a zamyslet se nad svým směřováním. V případě profesního uplatnění a kariéry vám může pomoci Centrum vzdělávání všem. Zcela zdarma totiž nabízí zájemcům kariérní poradenství a informace týkající se kurzů a rekvalifikací i trhu práce v celém Jihomoravském kraji. V září, kdy se vše opět naplno rozjede, tak nebudete muset teprve začínat, ale s náskokem před ostatními už vědět kudy kam.

Kariérní poradenství
Hledáte práci? Potřebujete zvýšit svou kvalifikaci? Nebo vaše momentální zaměstnání není to pravé a poohlížíte se po jiném uplatnění? Sháníte praxi? Nebo zkrátka jen chcete profesní změnu a nevíte jak na to? Konzultanti Centra vzdělávání všem, které můžete kontaktovat a poté bezplatně navštívit v Brně-Bosonohách a také v Hodoníně, vám mohou v každé z těchto situací poradit. Pomoci si sám nebo mít k ruce odbornou pomoc je totiž pořádný rozdíl. „Každý zájemce nás může kontaktovat a domluvit si osobní schůzku. Na ní nejprve zmapujeme jeho situaci a vyhlídky,“ popisuje kariérní poradkyně Martina Ježková standardní průběh bezplatných konzultací, které lidé mohou absolvovat jednorázově nebo spolupracovat i dlouhodobě. „Obrací se na nás ti, kteří nemohou najít práci, chodí po pohovorech, ale bez úspěchu, protože neví, co dělají špatně. Často spolupracujeme i s absolventy, kteří se po škole snaží uplatnit. Přicházejí i ženy po rodičovské dovolené nebo lidé, kteří už pracují, ale v současném zaměstnání nejsou spokojeni,“ představuje Martina Ježková některé klienty, kteří se na Centrum vzdělávání všem obracejí, a dodává: „Zaměstnání vám sice přímo nenajdeme, ale odborně poradíme a pomůžeme se zorientovat na pracovním trhu, třeba v oborech, které jsou momentálně žádané.“

Databáze kurzů
Do Centra vzdělávání všem si kromě rady ohledně práce můžete přijít i vybrat kurz nebo rekvalifikaci. Aktuálně má volně dostupná databáze na www.vzdelavanivsem.cz více než dva tisíce nabídek od vzdělavatelů z celého kraje. „Častým předpokladem pro uplatnění nebo změnu profese je i to, že na sobě člověk sám zapracuje, že se bude rozvíjet. Zaměstnavatelé preferují aktivní lidi,“ říká odborná konzultantka Dana Sklenářová. „Absolvováním kurzu se tak můžete vydat nejen jiným profesním směrem, ale zvýšit i svou hodnotu pro současného zaměstnavatele,“ upozorňuje. Získejte tedy již nyní náskok před ostatními - využijte léto pro svůj rozvoj. Lidé z Centra vzdělávání všem vám v tom mohou výrazně pomoci.

Centrum vzdělávání všem – kariérní poradenství a databáze kurzů, rekvalifikací
www.vzdelavanivsem.cz
Telefon: 547 215 588
Email: info@vzdelavanivsem.cz
Pracoviště SŠSŘ Brno-Bosonohy, Pražská 38b nebo Hodonín, Kasárenská 4