Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

2011 Maškarní ples

Úvodní stránka > Spolky a sdružení > Motobanda Vokuši > Články > 2011 Maškarní ples >

Dětský maškarní ples

Dne 26. 2. 2011 jsme uspořádali v pořadí 3. Dětský karneval. Děti se sešly jako loni opravdu v hojném počtu. K tanci a poslechu zahrála kapela GETRIO. Pro děti bylo připraveno spousta soutěží; pro velký počet účastníků a neúprosný čas se opět stihly pouze některé. Dívky z místní základní školy nám zpestřily odpoledne ukázkou břišních tanců. Porota složená z některých rodičů vybrala 2 nejhezčí masky, ty byly odměněny pěknou cenou. Zábavné odpoledne ukončila bohatá tombola a ještě pár písniček na závěr.

Maškarní ples pro dospělé

Ve stejný den od 20:00 hodin pokračoval maškarní ples pro dospělé. Návštěvnost byla oproti loňskému plesu daleko větší. Ples navštívilo asi 200 účastníků, z toho více než polovina v maskách. Vystoupila zde známá travesti skupina z Brna stejně jako loni, avšak s pozměněným programem.

Byla vybrána nejvtipnější maska večera, tentokrát šlo o masku skupinovou. Ocenili jsme nápad a hlavně perfektní provedení. Ukázalo se, že v každém dospělém člověku se skrývá stále něco z malého dítěte. Doufáme, že si každý z našeho plesu něco odnesl. Třeba pěknou cenu, hezký zážitek nebo alespoň nafukovací balónek.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří pomáhali ples připravit. Dík patří všem sponzorům, kteří nám darovali pěkné ceny, samozřejmě obecnímu úřadu, organizaci Orel - jmenovitě p. Sedláčkovi a p. Dokoupilové za mimořádně vstřícné jednání. Na všechny se těšíme na příštím karnevalu a budeme se snažit, aby byl ještě lepší, než ten letošní.

Za motorkáře pro Obecní zpravodaj 1/2011 v březnu 2011 napsala Radka Procházková

Snímky najdete pod záložkou Fotogalerie / Kulturní akce / Plesy a zábavy / Maškarní ples ...


Fotografie poskytl Luděk Růžička a Ondřej Ryba