Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Nové webové stránky Budulínka

Úvodní stránka > Spolky a sdružení > Budulínek > Články > Nové webové stránky Budulínka >

Se začátkem nového školního roku se do Sokolovny vrátil Budulínek. Na prvním setkání, které se uskutečnilo 8.9.2011, se sešlo 11 maminek s dětmi . Děti si pohrály, vydováděly se , zatancovaly si a poslechly si pohádku. Následující týden přišlo dokonce 13 maminek.

Během letošního školního roku budou setkání probíhat každý čtvrtek namísto loňské středy. Začátek se posouvá o půl hodiny na 10:00 hodin dopoledne. Informace a aktuality můžete od září najít na našich webových stránkách www.budulinek-zatcany.webnode.cz.

Z důvodu zjednodušení organizace a vedení účetnictví jsme se rozhodli přijmout nabídku TJ Sokol Žatčany na zaštítění Budulínka. Budulínek však nadále zůstává otevřený pro všechny maminky s dětmi. Do budoucna máme v plánu postupně rozšiřovat vybavení hračkami a nářadím. Už jsme pořídili padák na cvičení, z kterého mají děti velkou radost, a uvažujeme ještě o trampolíně, případně maňáskovém divadélku.

Naším cílem je, aby všechny maminky a hlavně děti  odcházely z Budulínka spokojené a s dobrou náladou. Těšíme se na všechny staré známé i nové tváře a tvářičky. 

Za mateřský klub Budulínek Anna Rybová

Zdroj: Obecní Zpravodaj 3/2011